Često postavljana pitanja

Generici se po kvaliteti ne razlikuju od originala?

Generici imaju kemijsku formulu identičnu originalnoj, pa imaju isti terapeutski učinak na organizam. Preslikavajući postojeći "recept", farmaceutske tvrtke ne plaćaju velike novce za patent, pa imaju priliku smanjiti svoje proizvode. Sigurnost i kvaliteta generičkih lijekova ne ostavljaju nikakve sumnje, jer su potkrijepljeni relevantnim certifikatima koje izdaju vladine agencije proizvođača.

Jeneric facly originalni duplikat?

Ako uzmete u obzir kemijski sastav oba, ispada da zapravo nisu duplikati: "terapijska jezgra" je općenita, a spojene nečistoće su različite. Nečistoće na proces terapijskog utjecaja ne pružaju. Nakon isteka patentne zaštite, originalna tvrtka drugim proizvođačima prodaje samo poluproizvod svoje marke. Ali tajne proizvodnje se ne otvaraju. Dok se proizvođači maltretiraju, dovodeći na pamet poluproizvod, u drogerijama se prodaje samo originalni lijek. Čim su proizvođači uspjeli stvoriti analoge - generici se pojavljuju na policama ljekarni.

Što trebam znati o vašim pripremama?

Preparati doprinose nastanku erekcije samo uz prisutnost spolnog uzbuđenja! Nemojte uzimati više od jedne tablete dnevno. Pridržavajte se doze i kontraindikacija.